Külföld

Rejtett kamerát talált egy nő az Airbnb-s lakás fürdőszobájában

rtl.hurtl.hu

2023. április 25. 9:32

A kamerát egy konnektorba helyezték el. 

Ijesztő felfedezést tett egy nő az Airbnb-s lakásban, amit barátnőivel együtt bérelt ki egy születésnapra – mondta el egy kanadai nő a TikTok-oldalán közzétett videóban. A Kennedy nevű nő elmondta, hogy 15-en voltak lányok a házban az egyik barátja harmincadik születésnapja alkalmából szervezett vakáción.

Elmondása szerint egyik barátja azzal lepte meg őket, hogy közölte: lehet, paranoiás, de úgy érzi, mintha be lenne kamerázva a ház. A többiek kinevették, de ez nem tántorította el, és elkezdte egy zseblámpával végignézni a ház rejtett zugait.

Végül a fürdőszobában találták meg a kamerát, ami egyenes a zuhanyra volt ráirányítva. A kamerát egy nem működő konnektoraljzatban találták meg.

Kennedy közlése szerint azonnal értesítették a rendőrséget, valamint gyorsan ki is költöztek a házból, ahol akkor már egy éjszakát eltöltöttek, és zuhanyoztak is.

Az Airbnb közleményben jelezte, hogy tiltják a rejtett kamerákat a cégen keresztül kiadott lakásokban, közölve, hogy vizsgálják az állításokat. A cég szóvivője az In The Know by Yahoo-nak hozzátette, hogy „a vendég, aki kivette a lakást, visszakapta a pénzét”.


Nyitókép: TikTok

#Külföld#AIRBNB#rejtett kamera#kamera

Címlapról ajánljuk