Külföld

Elvágott torokkal találták meg a három megkínzott fiatal nő holttestét – már eltűnésük előtt sejtették, hogy valami rossz fog történni

rtl.hurtl.hu

2023. április 17. 16:49

Barátnak, testvérnek üzentek eltűnésük előtt az ecuadori nők, akiknek megkötözött holtteste napokkal később került elő.

Elvágták a torkát annak a három fiatal nőnek, akiknek megkötözött holttestét a gyanú szerint április 5-én elhantolták, miután előző nap eltűntek egy ecuadori tengerparton. A legfrissebb hírek szerint már eltűnésük előtt valami rosszra számíthattak, ugyanis egyikük, a 19 éves Denisse Reyna egy üzenetet küldött egyik barátjának:

Azt érzem, hogy valami történni fog, és ha bármi történik velem, emlékezz arra, hogy nagyon szerettelek.

A 21 éves Nayeli Tapia pedig „a biztonság kedvéért” elküldte testvérének az aktuális tartózkodási helyét. Velük volt még a 21 éves Yuliana Macias is – mindhármukra napokkal később bukkantak rá, miután halászok értesítették a rendőrséget a bomló holttestek szaga miatt. A rendőrök arra utaló jeleket találtak, hogy a nőket megkínozták.

Macias nagynénje, Paulina Rueda azt állította, hogy a család halálos fenyegetéseket kapott, amiért igazságszolgáltatást követelnek, és azt kérte a nyilvánosságtól, hogy a fiatal nők halálát ne hozzák összefüggésbe a kábítószer-csempészettel.

Az eset Ecuador Esmeraldas tartományában történt, ahol a bűnözés és az erőszak, valamint a rivális drogcsempész-bandák háborúja miatt március eleje óta rendkívüli állapot van érvényben – írta a New York Post.

 

#Külföld#ecuador#gyilkosság#eltűnés#rejtély

Címlapról ajánljuk