Külföld

Futás közben halálra gázolták és cserben hagyták az „igazi Forrest Gumpot”

rtl.hurtl.hu

2023. április 17. 18:23

A 63 éves férfi arról volt ismert, hogy gyakran rövidnadrágban futott a brit Litherland városában, bármilyen hideg is volt az idő. 

Lopott autóval, kocogás közben gázolták halálra azt a férfit múlt csütörtökön, akit a helyiek csak litherlandi Forrest Gumpként ismertek – írja a Daily Mail.

A David Francis nevű férfit állítólag egy lopott Audival ütötték el, a merseyside-i Nethertonban a helyszínen életét vesztette. A gyanú szerint az elkövető csütörtök kora reggel, egy betöréses hablás során szerezte meg az autót, a tett helyszínéről a gázolás után gyalog menekült el.

A 63 éves férfi arról volt ismert, hogy gyakran rövidnadrágban futott a brit Litherland városában, bármilyen hideg is volt az idő. 

Az incidens után a környéken rendőrségi kordont vontak fel, és a Morgan Mews egyik házát lezárták. A helyiek elkeseredtek a hírek hallatán, hiszen sokan tényleg a hús-vér Forrest Gumpként tartották számon, halála pótólhatatlan űrt hagyott bennük. Hozzátették, az elhunyt valószínűleg nem is tudott róla, hogy mennyire ismert volt a helyiek körében.

Nyitóképünk illusztráció: Pixabay

#Külföld#Halálra gázolt#férfi#lopott autó#rövid#nadrág#kocogás#futó#egyesült királyság#Baleset-bűnügy

Címlapról ajánljuk