Külföld

Élve találták egy tóba süllyedt autóban a két napja eltűnt nőt

rtl.hurtl.hu

2023. április 15. 10:20

Egy horgász vette észre a járművet. Meglepve látták, hogy van benne valaki. 

Élve találtak meg egy két nappal korábban eltűnt nőt egy tóba merült Jeepben az amerikai Texas államban – jelentette a helyi sajtó. A rendőrség közlése szerint egy horgász riasztotta a hatóságokat, hogy egy szinte teljese elmerült autó van az állam keleti részén található o' the Pines nevű tóban.

A helyszínen készített fényképeken látni, hogy a járműnek csak egy egészen kicsi része volt a víz felszíne felett.

Tóba süllyedt autóban találták meg a két napja eltűnt nőt – élve
Fotó: Marion County Sheriff Office


A rendőrségnek majdnem húsz percbe telt, mire kiért a helyszínre, és még több idő telt el, mire megérkezett a jármű, amivel ki akarták vontatni a parttól több mint tíz méterre lévő autót.

Csak akkor vették észre, hogy az autóban van valaki, amikor odamentek egy csónakkal, hogy ráakasszák a vontatókábelt. A nőt egy horgász és a vontatóautó sofőrje húzta ki az autóból, és tette a csónakba.

A hatóságok azt nem tudták megmondani, hogy az autó mennyi ideje volt a vízben. A KHOU helyi televízió cikke szerint a nő eltűnését két nappal korábban jelentették be a hatóságoknak. A nő nevét nem hozták nyilvánosságra, és azt sem közölték, milyen állapotban volt, amikor rátaláltak.

A hatóságok közlése szerint az elsődleges információk arra utalnak, hogy baleset történt, és a nő véletlenül hajthatott be a tóba.

Nyitókép: Facebook/Marion County Sheriff Office

#Külföld##autó#elsüllyedt#eltűnt nő#texas#egyesült államok

Címlapról ajánljuk