Külföld

Vadiúj G Mercedest kapott az 5 éves kislány, hogy motiválja a tanulásra

rtl.hurtl.hu

2023. április 14. 17:38

Hogy legyen mibe tenni az iskolatáskát.

Felrobbant a maláj social media annak a tehetős családnak a történetétől, akik egy G-osztályú Mercedes terepjárót vásároltak 5 éves kislányuknak a szülinapjára, hogy azzal motiválják az iskolába járásra – írja az Oddity Central. (Az autó alapára Magyarországon valamivel több mint 50 millió forint.)

A kislányt az anyukája arról kérdezte, hogy mit szeretne a szülinapjára, amire meglepő választ adott: egy G-osztályú Mercedest vagy egy BMW-t. Az anyuka megígértette a kislányával, hogy ha megkapja, amit akar, akkor rendszeresen járni fog az iskolába. A kisujjesküről TikTok videó is készült:

@farhanazahra91 Hari tu alasan dia xnak g school sbb belom birthday dia so xcukup lagi 5 tahun , sekarang dia mintak cikna BMW dengan G wagon plak baru nak g school, bmw cikna tahu la , g wagon menatang hape weyh??? 😭😭😭#farhanazahra91 #fypシ #fyp ♬ original sound - Farhana Zahra


Nem sokkal később újra posztolt TikTok oldalára, amiben látszik, hogy a kislány meg is kapta az áhított járművet:

@farhanazahra91

Happy birthday Nur Fatima Az zahra yang ke 5 ❤️❤️❤️ happy dia dapat G Wagon yang dia nak, sampai dia asyik mintak nak pegang kunci je hahaha

♬ original sound - Farhana Zahra


A kommentelők vegyesen viszonyultak a család ajándékához, sokan gratuláltak nekik, hogy megengedhetik a fényűző életet, mások problémásnak találták, hogy egy ilyen fiatal gyereket így elkényeztettek.

Nyitókép:  Catherine Falls Commercial / Getty Images

#Külföld#mercedes#gyerek#tanulás#iskola#motiváció

Címlapról ajánljuk