Külföld

A japán péniszfesztivál szent helye elhatárolódott a péniszkabalától

rtl.hurtl.hu

2023. március 28. 18:55

Szomorú szakítás.

Minden tavasszal megrendezik Japánban a Kanamara Matsurit, azaz a Vasfallosz Fesztiválját. Idén azonban balhésra sikerednek az ünnepek, mert a fesztivált szervező szent hely elhatárolódott egy péniszkabalától, amelyet többen hibásan a fesztivál hivatalos kabalájának tartanak.

„Nincs hivatalos kabalája a Kanamara Matsurinak, és nem ismerjük el a Gachachin nemű kabalát sem, amelyet többen az interneten a fesztivál hivatalos kabalájaként emlegetnek” – szerintük a jelmezes férfi engedély nélkül tartott előadásokat.

Ezzel akár ötvenezer embert is átverhetett, hiszen általában ennyien látogatják évente a fesztivált a Sora News szerint. Az ünnepség mögött színes történet áll: a legenda szerint egy démon úgy akart bosszút állni az őt visszautasító nőn, hogy a vaginájába bújt, és folyamatosan harapdálta a szexelő férje péniszét, hogy ne tudjanak gyermeket nemzeni. A nő ezért vasfalloszt készíttetett egy kováccsal, amibe beletört a démon foga.

A vasfallosz gigantikus mását most egy szent helyen őrzik a városban. A hamis kabalafiguráról készült képet alább lehet megtekinteni:


Nyitókép: Twitter

#Külföld#pénisz#fesztivál#japán#kabala

Címlapról ajánljuk