Külföld

Őrület: Oltatlan férfiak spermájára lehet licitálni egy Trump-párti közösségi oldal kezdeményezésére

rtl.hurtl.hu

2023. március 21. 14:40

Ezzel akarnak kitűnni a szélsőjobbos közösségi médiumok tömegéből.

Nagyot újítana a Gettr, az egyik a számtalan szélsőjobbos közösségi médium közül, írja a Rolling Stone. A Trump-párti portál azt találta ki, hogy spermapiacot létesít, ahol kifejezetten olyan férfiak bocsáthatják áruba magjukat, akik nem oltatták be magukat a covid ellen.

A terv az, hogy a platformon árveréseket tarthatnak az oltatlan férfiak, ahol a legmagasabb ajánlatot tevőnek adhatják el az ondót. A lap forrásai arról beszéltek, hogy a cég részvényesei egy tesztelési módszert is ki akarnak fejleszteni, hogy mindenképp csak oltatlanok árulhassák a spermájukat.

A hírek szerint több munkatárs is kétségeit fejezte ki a tervvel kapcsolatban, amely szerintük „elképesztően kínos”, és valószínűleg nem is fog működni, hiszen a világ számos országában komoly korlátozások vonatkoznak a spermaárusításra.

Egy forrás így jellemezte a tervet: „jó ideje a legelborultabb dolog, amit a Trump-barát közösségi média kitermelt, és ez tényleg elmond valamit”. Közben a vállalatnak azzal is meg kell küzdenie, hogy az egyik legnagyobb befektetőjét egymilliárd dolláros csalással vádolja az FBI.

Nyitókép: Pixabay

#Külföld#sperma#trump#oltás#covid#közösségi média

Címlapról ajánljuk