Külföld

Szelfizés közben zuhanhatott a halálba a modell

rtl.hurtl.hu

2023. március 17. 20:53

Ügynöke szerint tragikus baleset történt. 

Szelfizés közben zuhanhatott ki Miami városában található otthonából Jeff Thomas – mondta el a Daily Mailnek a 35 évesen meghalt amerikai modell és influenszer ügynöke. A férfi holttestét az előző héten találták meg annál a felhőkarcolónál, ahol lakott.

A hatóságok egyelőre még nem állapították meg a halál okát, de lehetséges öngyilkosságként vizsgálják a halálát. Testvére egy, a közösségi oldalán közzétett posztban is erre utalt, közölve, hogy a modell mentális problémáktól és függőségtől szenvedett, és ez vezetett a halálához.


Ügynöke azonban a Mailnek adott nyilatkozatában kizártnak nevezte, hogy Thomas véget vetett volna az életének. Elmondása szerint halála előtt beszélt vele, és a modell izgatottan várt egy számára szervezett meghallgatást, és „boldog volt és motivált”.

A modell egyik unokatestvére a Mailnek nyilatkozva határozottan kijelentette, hogy „ez nem öngyilkosság volt”, hozzátéve, hogy az arról szóló kijelentések „hamisak és rágalmazások”, hozzátéve, hogy a család ennél többet nem akar nyilatkozni az üggyel kapcsolatban.

Nyitókép: Illusztráció. Fotó: GettyImages

#Külföld#szelfi#zuhanás#miami#modell

Címlapról ajánljuk