Külföld

Megszólalt az Olaszországban meggyilkolt magyar kisfiú édesapja: Katalin mindig is ügyesen színészkedett

rtl.hurtl.hu

2023. március 13. 6:13

A korábban pornószínésznőként dolgozó B. Katalint azzal gyanúsítják, hogy kivégezte kétéves fiát.

Ahogyan korábban beszámoltunk róla, botrányt okozott az olaszországi, peugiai bíróságon B. Katalin, a magyar nő, akit azzal vádolnak, hogy megölte kétéves kisfiát. A korábban pornószínésznőként is dolgozó nő gyerekét a magyar bíróság az apánál helyezte el, de ő nem adta át a kisfiút a férfinek, hanem Olaszországba szöktette, ahol ahol több késszúrással megölte, majd a holttestet egy áruház pénztári futószalagjára fektette.

A Bors úgy tudja, hogy B. Katalin és néhai kisfia, Alex a tragédia előtt egy rövid ideig a helyi Caritas vendégszeretetét élvezte. A jótékonysági szervezet vezetője a tárgyaláson kifejtette: az első pillanattól fogva gyanús volt nekik Katalin viselkedése. „Amikor bejelentkezett hozzánk, azt mondta, hogy el kellett Magyarországról menekülnie. Sejtettük, hogy valójában arról lehet szó, hogy a hazájában gondok merültek fel a gyermekelhelyezéssel kapcsolatban. Amikor erre utaltunk egy beszélgetés során, Katalin elhagyta az épületünket” – fejtette ki a Caritas munkatársa.

Amikor a bíró a B. Katalin védője által felkért tanúkat meghallgatta, kiderült, hogy a szóban forgó szakértők szerint a nő mentálisan beteg. Az egyikük elmondta, hogy az anya neki bevallotta szörnyű tettét, bár a szúrások számára nem emlékezett.

B. Katalin ismét szót kért, és kapott. A lap szerint lehetőséget arra használta, hogy összevissza beszéljen, főleg értelmetlen dolgokat.

Katalin mindig is ügyesen színészkedett, de bízom benne, hogy elítélik

– mondta az édesapa.

#Külföld#olaszország#gyerekgyilkos#tárgyalás

Címlapról ajánljuk