Külföld

"Rossz emberben bíztam meg" – nyakon lőtte pedofil férjét a bölcsődevezető

rtl.hurtl.hu

2023. március 11. 20:23

Négy évig tartó börtönre ítélték, most először nyilatkozott a sajtónak az amerikai nő. 

Országos felháborodást okozott egy amerikai bíró, miután négy évig tartó börtönbüntetésre ítélte egy bölcsőde tulajdonosát, amiért nyakon és lábon lőtte férjét, miután megtudta, hogy a gondjaira bízott gyerekeket molesztálta. Shanteari Weems a börtönben adott interjút a WUSA televíziónak. Az ötvenéves nő elmondta, annak ellenére, hogy hol van, egészen jól van és hozzátette:

Sok támogatóm van, akik segítenek a túlélésben.

A nő a televíziónak elmondta, húsz év után először ivott alkoholt, amikor megtudta, hogy a rendőrség nyomozást indított a férje ellen gyerekek ellen elkövetett szexuális támadás miatt. A férfi ellen később 33 rendbeli nemi erőszak és gyerekek ellen elkövetett szexuális bűncselekmények miatt emeltek vádat.

A férfi, egy volt baltimore-i rendőr, sofőrként dolgozott felesége bölcsődéjének, és a hatóságok közlése szerint a bölcsőde autójában molesztálta a gondjaira bízott gyerekeket, mert tudta, hogy ott nincsenek kamerák.

Amikor a feleség megtudta, hogy mivel vádolják, Washingtonba utazott, ahol férje egy magánbiztonsági munkát végzett, és szállodai szobájában támadt rá. Előtte az ügyészség közlése szerint egyik munkatársának azt írta:

Megölöm és aztán saját magamat is.

A nő a WUSA-nak elmondta, hogy „elveszítette a fejét”, miközben a férjével veszekedett az eset miatt, és „egyik dolog vezetett a másikhoz”, és végül kétszer lelőtte. Elmondása szerint nem gondolkodott. A nő közölte, sajnálja a történteket, de egyáltalán nem akar bocsánatot kérni férjétől.

Nyitókép:WUSA

#Külföld#pedofil#feleség#lövés#egyesült államok

Címlapról ajánljuk