Külföld

Letartóztattak egy tanárnőt, aki ájultra fojtogatta egy diákját

rtl.hurtl.hu

2023. március 7. 15:11

Rejtély, hogy miért kellett harcművészeti fogásokat bemutatni a matekórán.

Connecticut államban letartóztattak egy általános iskolai tanárnőt, aki a diákjain mutatott be egy fojtó fogást, aminek következtében az egyik gyerek elájult – idézi a hatóságok tájékoztatását az ABC News.

Az eset múlt hónapban történt a norwalk-i Brookside Általános Iskolában. A helyi rendőrség közleményt adott ki, amelyben azt írták: az iskolafenntartó tett bejelentést február 24-én arról, hogy egy dolgozójuk miatt egy diák eszméletlen állapotba került.

A rendőrség a vizsgálat során megállapította, hogy az ötvenéves Stefanie Sanabria, aki egyébként matematikát oktatott, egy harcművészeti fogást mutatott be három ötödikes diákon az egyik óráján, és egyikük ennek során elájult. A gyereket az iskolanővér azonnal ellátta, az állapotáról nem tudni, ahogy arról sem, hogy a matematikatanár miért tartott harcművészeti bemutatót a diákjainak.

Az iskolafenntartó közlése szerint a gyerek nem szenvedett maradandó sérülést, Sanabria pedig felmondott az eset után. A tanárnőt többek közt gondatlan veszélyeztetéssel vádolják.

Nyitókép: Oliver Helbig / Moment / Getty Images

#Külföld#Connecticut#iskola#fojtogatás#letartóztatás

Címlapról ajánljuk