Külföld

Óriási botrány lett Harry herceg Máté Gábornak adott interjújából

rtl.hurtl.hu

2023. március 6. 8:32

Arról panaszkodott egy rokon, hogy az unokahúgát az a drog ölte meg, amit a herceg annyira dicsért.

Ahogyan arról az rtl.hu is beszámolt, Harry herceg leült Dr. Máté Gábor világhírű magyar pszichoterapeutával, hogy megvitassa a veszteséggel való együttélést. A királyi család hivatalos teendőitől visszavonult herceg őszintén mesélt a kábítószerekről is. Azt mondta, a marihuána „tényleg segített neki” mentálisan, de a kokain mit sem ért a számára. „Ez inkább egy szociális dolog volt, igyekeztem tartozni valahová”.

A világhírű Máté Gáborral korábban a Reggeliben is beszélgettek.


A Daily Star most arról ír, hogy Harry herceg elárulta, hogy egy dél-amerikai főzet segített neki feldolgozni édesanyja halálát. Ez az ayahuasca-főzet lehetett, ami illegális szernek számít az Egyesült Királyságban.

A 73 éves Fiona Chase most arról beszélt a brit bulvárlapnak, hogy egy ilyen szeánsz után lett öngyilkos 2019-ben unokahúga a 29 Jennifer. A szertől ugyanis olyan pszichózisba esett egy perui elvonuláson, hogy végül önkezével vetett véget életének.

Neki bevált, de Jenny-nek biztosan nem

– mondta a nagynéni.

Ha úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a lelki elsősegély-szolgálat a nap 24 órájában elérhető, bármely szolgáltatótól ingyenesen hívható telefonszámát: 116-123

A Fókusznak Béres Anett mesélt arról a teaszánszról, ami majdnem az életébe került. A Fókusznak adott exkluzív interjújában felidézte sátáni látomásait, drámai és fájdalmakkal teli menekülését és a kórházban átélt stresszes napjait is.


Máté Gábor szintén a Fókusznak mesélt arról, hogy bizonyos esetekben az ayahuasca-főzet is lehet hatásos kezelés.


Nyitókép: Andrew Lichtenstein / Corbis via Getty Images

#Külföld#harry herceg#Máté Gábor#ayahuasca#teaszeánsz

Címlapról ajánljuk