Külföld

Videón, ahogy a világ leghírhedtebb fegyence meztelenül ront rá 15 rendőrre

rtl.hurtl.hu

2023. február 28. 17:28

Charles Bronson olyan kemény, hogy azt még Tom Hardy sem tudta rendesen átadni a róla készült filmben.

Előkerült egy felvétel, ami azt ábrázolja, ahogy Charles Bronson, a világ leghírhedtebb fegyence egyszerre 15 rendőrrel csap össze egy börtönben. A most hetven éves férfi az Egyesült Királyság történetének egyik legtöbb időt börtönben töltő fegyence, akinek szabadon engedéséről hamarosan döntenek.

A LadBible szerint a Channel 4 most megjelent dokumentumfilmje a fegyencről eddig nem látott interjúkat és felvételeket is tartalmaz. Egyik közülük az a videó, ami azt mutatja, hogy Bronson meztelenül provokálja a börtönőröket, akik közösen támadnak rá.

A hírhedten erőszakos Bronson hosszú fegyencévei alatt társait is gyakran bántalmazta, többet közülük túszul is ejtett különböző alkalmakkor. A friss videót ezen a linken keresztül lehet megnézni.

Bronson először apróbb bűncselekményeket követett el, majd 1974-ben fegyveres rablásért került börtönbe hét évre. Ezt a büntetést meghosszabbították a rácsok mögött elkövetett bűncselekményei miatt. Egy szabadon töltött időszakában megtanulta a kesztyű nélküli bokszot, ami sokat segített neki ahhoz, hogy később még több embert bántalmazzon a börtönben és azon kívül. 2008-ban Tom Hardy főszereplésével készült film az életéről.

Nyitókép: Channel 4

#Külföld#fegyenc#egyesült királyság#meztelen#börtön#verekedés

Címlapról ajánljuk