Külföld

Figyelmeztették Britney Spearst az állatvédők, miután megszökött a kutyája és megharapott egy idős férfit

rtl.hurtl.hu

2023. február 27. 17:34

Még nem tudni, hogy az incidens mennyire volt komoly. 

Figyelmeztették az állatvédők Britney Spearst, miután a kutyája megszökött és állítólag megharapott egy idős férfit. 

Spears a kutyát – egy Porsha nevű dobermannt – a férjétől, Sam Asgharitól kapta, hogy megvédje őt, illetve több mint 7 millió dolláros Thousand Oaks-i otthonát.

Porsha a hét elején szökött meg kaliforniai villájukból, és nagyjából 8 kilométerre onnan találták meg. A TMZ értesülései szerint a kutya egy 70-es éveiben járó kerékpárost szemelt ki magának, aki éppen leszállt a biciklijéről, amikor a kutya megharapta. 

Az állatvédők ezután felvették a kapcsolatot Spearsszel, hogy figyelmeztessék: ügyeljen arra, hogy a kutyája ne szökjön meg. A források szerint a megharapott férfi az eset után elment a sürgősségire a sérülésével, noha egy Spearshez közel álló barát szerint az incidens inkább „csípés volt”, mint harapás – írja a DailyStar.

Asghari péntek este egy Instagram-videót posztolt, amelyben megköszönte a Dog Says Animal Search and Rescue csoportnak, hogy megtalálták Porshát és egy másik kutyájukat, aki szintén megszökött. 

A posztban Sam magához szorította a két kutyát, miközben megköszönte a nonprofit csoportnak, hogy megtalálták az ebeket. 

Nyitókép: Steve Jennings / Getty Images

#Külföld#britney spears#kutya#kutyaharapás#harapás#állatvédők#figyelmeztetés#sam ashgari

Címlapról ajánljuk