Külföld

Czutor Zoli meglátta a résztvevők listáját, és lemondta részvételét a Pesti TV-s műsorvezető béketüntetésén

rtl.hurtl.hu

2023. február 24. 17:22

Nem tudta, hogy kik szólalnak még fel.

Mint korábban írtuk, Schobert Norbi és Tihanyi Csaba lengeti a zászlót abban a klipben, amiben Király Linda, Curtis, Bebe, Bedy és mások éneklik a We Are The World-öt az ukrajnai háború befejezéséért. A klipet a már megszűnt Pesti TV műsorvezetője, Ábrahám Róbert hozta össze, aki péntekre béketüntetést is hirdetett a Kossuth térre olyan felszólalókkal, mint Jeszenszky Zsolt, Doktor Gődény, Dopeman és Czutor Zoli.

A taps a kézfogásnak, a megegyezésnek és az élet védelmének érdekében tett nagyvonalú erőfeszítésnek, nem pedig a fegyverszállítással és hatalmi intrikával gerjesztett eszkalációnak jár

– áll az esemény Facebook-felhívásában, ami egybecseng azzal, amit a kormány hangoztat a háborúval kapcsolatban, bár a szervezők azt írják, „címkétől függetlenül” várják a résztvevőket. Egy órával az esemény előtt azonban Czutor Zoli a saját Facebook-oldalára írta ki, hogy nem fog elmenni.

Meghívást ugyan kaptam egy beszélgetésre, de nem hozták a tudomásomra, hogy kiket terveznek még meghívni

– írta, hozzátéve, hogy egy-két szereplővel kapcsolatban vannak fenntartásai:

destruktív, a családom ellen uszító gonosztevőkkel nem ülök egy asztalhoz.

Bár nem nevezte meg, hogy a felszólalók közül kikre gondol, azt írta róluk, hogy

az ő egész eddigi életük háborúságok szításáról, és nem megismerésről, megértésről és belátásról szólt. És legkevésbé jószándékról. Meglepődnék, ha most akarnák ezeket jóvátenni.

#Külföld#czutor zoli#tüntetés#orosz-ukrán háború

Címlapról ajánljuk