Bulvár

Schobert Norbi és Tihanyi Csaba zászlót lenget: békét követelnek a magyar sztárok

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. február 21. 5:58

Király Linda, Curtis, Bebe, Bedy és még sokan mások pártpolitikától mentesen énekelnek az ukrajnai háború befejezéséért. A videó a béketüntetést szervező Pesti TV-s műsorvezető projektje.

A We Are the World című dal feldolgozásával állnak ki magyar énekesek a békéért, így követelve az ukrajnai háború befejezését.

Michael Jackson és Lionel Richie 1985-ös dalát Ábrahám Róbert, a Pesti TV műsorvezetőjének ötletére hangszerelték át abból az alkalomból, hogy Ábrahám béketüntetést szervez abból az alkalomból, hogy egy éve tört ki az orosz-ukrán háború.

Az annak idején az afrikai éhezők megsegítésére írt, több mint 45 amerikai sztárénekes által előadott dalt most Király Linda, Curtis, Bebe, Hadas Alfréd, Bedy (Bestiák), Pély Barna, Szőcs Reni, Pribelszki Norbert és Julian (Shyguys) éneklik, míg magyar zászlót lengetve közreműködik a klipben többek között Schobert Norbi, Tihanyi Tóth Csaba és Spigiboy.


„A dal a háború embertelenségeire reflektál, de arra gondosan ügyeltem, hogy se egyik, se másik oldal mellé ne tegyük le a garast. Teljesen politikamentesen próbáltuk megeleveníteni ennek a gyönyörű slágernek az eredeti rendeltetését” – mondta Ábrahám Róbert a Blikknek.

Nyitókép: Ábrahám Róbert Vlog / YouTube

#Bulvár#hírességek#orosz-ukrán háború#we are the world#feldolgozás

Címlapról ajánljuk