Külföld

Börtönbe vele! - kiakadtak azon, mit nézett egy utas a repülőn

rtl.hurtl.hu

2023. február 16. 8:10

A renitens utas sokak szerint a világ egyik legnagyobb bűnét követte el, de voltak, akik megvédték. 

Futótűzként terjed egy nagy felháborodás kiváltó kép a közösségi oldalakon, amit egy amerikai repülőgépen készítettek. A fényképen azt lehet látni, hogy mit néztek az utasok, és egyikük teljesen kiverte a biztosítékot.

Ő volt ugyanis az egyetlen egy utas a gépen, aki nem a Super Bowlt, a NFL nagydöntőjét nézte. Hanem a Randiguru című, 2005-ös romantikus vígjátékot, Will Smith főszereplésével.


A fényképet Twitter-oldalán megosztó Brett Hanfling kijelentette, hogy „azt a fickót börtönbe kéne zárni”, mert „a társadalomra veszélyes”. A New York Post beszámolója szerint a férfit amiatt kezdték ki, mert „túlságosan is izzadságszagúan” próbálta mutatni, hogy „ő különbnek tartja magát mindenki másnál”, és „a világ legnagyobb veszteseként” hivatkoztak rá.

A lap cikke szerint azonban többen is megvédték a férfit, jelezve, hogy csak át kellett néznie a mellette ülő ember képernyőjére, hogy lássa az eredményt, és közben még a filmet is tudta nézni. Másvalaki pedig közölte:

Hogy merészeli bárki is, hogy nem szereti a kedvenc hobbimat?

Hogy a Super Bowl milyen nagy érzelmeket tud kiváltani az emberekből, jól mutatja, hogy egy szurkoló ripityára tört egy televíziót, mert kikapott a csapata. Az 57. Super Bowlt a Kansas City Chiefs nyerte, ami a vasárnapi meccsen 38-35-re győzte le a Philadelphia Eaglest.


A Super Bowl a félideji showműsorról is szól, ami gyakran nagyobb visszhangot kap, mint maga a meccs. Magyarországon idén azzal vált híressé, hogy az ott egy tűzpiros szettben fellépő Rihanna magyar tervezésű kesztyűben feszített.

Nyitókép: Twitter

#Külföld#repülőgép#film#utas#super bowl#egyesült államok

Címlapról ajánljuk