Külföld

Kivetkőzött magából és le is vetkőzött egy dühöngő orosz nő a repülőgépen

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. február 15. 18:23

A 49 éves Anzselika Moszkvitina cigizni akart, majd félmeztelenül megpróbált betörni a pilótafülkébe, miközben azt kiabálta a riadt utasoknak, hogy mind meghalnak.

Egy dühöngő nőt kellett a légiutas-kísérőknek és a többi utasnak megfékezni az Aeroflot orosz légitársaság Sztavropolból Moszkvába tartó járatán, írja a Daily Mail.

A zavartan, majd később agresszíven viselkedő, 49 éves Anzselika Moszkvitina felállt a helyéről miközben a gép turbulenciába került, mert be akart menni a mosdóba, hogy rágyújtson.

A gép személyzetével összetűzésbe kerülő nő félmeztelenre vetkőzött, és követelte, hogy öljék meg vagy hagyják őt cigarettázni. Ezután megpróbált utat törni magának, hogy bejusson a pilótafülkébe. Eközben azt kiabálta a riadt utasoknak, hogy mind meghalnak. A dulakodás közben megharapott egy férfi légiutas-kísérőt.


„Itt gyerekek is vannak. Legalább őket tartsa tiszteletben” – próbálták jobb belátásra bírni, mire azt felelte:

Tisztelem a gyerekeket. Mi több, szeretem a gyerekeket. Tudom, hogy bolondok házába, vagy börtönbe zárnak, de én akkor is be akarok menni a pilótafülkébe.

Végül a business osztály utasai segítettek lefogni a nőt, miközben visszakényszerítették rá a melltartóját. A kapitány utasítására megkötözték a kezét, és egy orvos felügyelete mellett folytathatta az utat. A gép a moszkvai Seremetyevó repülőtéren landolt, ahol rendőrök őrizetbe vették a nőt.

#Külföld#repülőgép#aeroflot#moszkva#oroszország#zavart nő

Címlapról ajánljuk