Külföld

Fogorvoshoz ment Magyarországon, 14 évig szenvedett miatta, aztán 81 évesen öngyilkos lett a brit férfi

rtl.hurtl.hu

2023. február 14. 20:57

2008-ban kezdődött a férfi tortúrája egy magyar fogászaton.

Több mint 14 éven keresztül élt folyamatos fájdalomban egy brit férfi, miután 2008-ban fogorvosi kezelésre utazott Magyarországra. A hibás beavatkozás következtében pokollá vált az élete, ősszel pedig öngyilkosságot követett el 81 évesen, írja a Daily Mail.

Clive Worthington még 2008-ban csináltatott műfogsort egy budapesti magánklinikán. A hibás beavatkozás miatt teljesen elcsúszott a harapása, ami állkapocsferdüléshez vezetett, később pedig a rágással is meggyűlt a baja.

Emiatt állandó fejfájás gyötörte, és rengeteget fogyott, mert enni sem tudott rendesen. Az idős férfi ezután még rendszeresen visszajárt a fogorvoshoz, aki csak 2015-ben ismerte el, hogy nem tud segíteni rajta.

2019-ben aztán több mint 86 ezer font kártérítés és közel 31 ezer font jogi költség megfizetésére kötelezték a doktort, aki sosem fizette ki a pénzt egy jogi kiskapu miatt. Worthington végül 2022 őszén lett öngyilkos.

Ha úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a lelki elsősegély-szolgálat a nap 24 órájában elérhető, bármely szolgáltatótól ingyenesen hívható telefonszámát: 116-123

Nyitókép: Getty Images

#Külföld#fogorvos#öngyilkos#hiba#brit#nyugdíjas

Címlapról ajánljuk