Lemondott bizottsági posztjairól a mindenről folyamatosan hazudó republikánus képviselőDe attól még a kongresszusban marad.
Külföld

Lemondott bizottsági posztjairól a mindenről folyamatosan hazudó republikánus képviselő

rtl.hurtl.hu

2023. január 31. 19:47

De attól még a kongresszusban marad.

Lemondott összes kongresszusi bizottsági pozíciójáról George Santos republikánus képviselő, aki korábban folyamatosan bukott le hazugságairól, amelyeket állásairól, tanulmányairól, szexualitásáról, ingatlanjairól, és az élete szinte minden területéről szőtt.

A politikus eredetileg a a kisvállalkozásokkal és a tudománnyal foglalkozó bizottságokban ült volna, de inkább úgy döntött, hogy lemond, amíg „tisztázódik a neve”, írja a BBC.

Korábban hosszabb portrécikkben foglalkoztunk a drag queenként is dolgozó Santos viselt dolgaival. Zsidó felmenők, a szeptember 11-i terrortámadásban elhunyt anya, summa cum laude diploma, fényes karrier, állatmentő alapítvány – a republikánus jelölt mindent összehazudott, ami csak a választási győzelemhez kellett. Mindenkit meglepett, amikor kiderült, heroikus életrajza az első betűtől az utolsóig  szemérmetlen hazugságokból áll. A csalás éveken át szinte senkinek nem tűnt fel, vagy ha igen, nem foglalkoztak vele.

Nyitókép: David Becker for the Washington Post

#Külföld#george santos#lemond#bizottság#kongresszus#hazugság

Címlapról ajánljuk