Külföld

Kisfiát szoptató apuka láttán akadtak ki a netezők

rtl.hurtl.hu

2023. január 31. 11:49

Pedig ő is hordta ki a kicsit.

„Nem aggódsz amiatt, hogy mit fog gondolni az a szegény baba, amiatt, hogy olyan önző vagy, hogy csak a saját érzéseiddel foglalkozol?” – írta egy kommentelő. „El kéne venni a gyereket” – követelte egy másik.


Az internetezők azon akadtak ki, hogy a büszke apuka, a 31 éves Tanius Posey több olyan videót is feltöltött a közösségi oldalára, amin az látszik, ahogyan a kisfiát szoptatja. Íme az egyik.


Az édesapa egyébként terhességéről is rendszeresen beszámolt.


A kis Za'nius tavaly látta meg a napvilágot, édesapja, aki egy transz férfi, Tanius, biológiailag nőnek született. Azt mondta, hogy 2021 végén kórházba ment, mert nem érezte jól magát, ekkor derült ki, hogy már három hónapos terhes. Emiatt abba kellett hagynia a tesztoszteron szedését, ami lelkileg nagyon megviselte. Azt is mondta, sokat tépelődött azon, hogy szoptassa-e fiát, de végül arra jutott, hogy ha már alkalmas rá, akkor nem fogja megfosztani a gyermekét attól, hogy táplálja.

A TikTokra feltöltött keddi videójában a gyűlölködőknek azt mondta:

Szeretem a gyermekem, akartam a gyerekem és gondját viselem neki.

Nem Tanius az egyetlen, aki átalakulása közben hozta világra szeme fényét. Az rtl.hu nemrég számolt be egy édesapáról, aki egy egyéjszakás kaland következtében esett teherbe. Danny Wakefield arról beszélt, ugyan nem érzi magát nőnek, de ez nem azt jelenti, hogy ne használhatná ki a szervei adta lehetőséget. Kicsit úgy, mint most Tanius Posey.

Nyitókép: Tanius Posey / Instagram / TikTok

#Külföld#apuka#szülés#szoptatás#vita

Címlapról ajánljuk