Bulvár

Egy egyéjszakás kaland után esett teherbe az apuka, kislánya már két éves

rtl.hurtl.hu

2023. január 20. 13:09

Danny Wakefield elmondta, hogy továbbra sem érzi magát nőnek, de ez nem azt jelenti, hogy ne használhatná ki a szervei adta lehetőséget.

Danny Wakefield 36 éves, nem bináris, transz férfi. A Daily Mail megírta Danny történetét, akinek az átalakulása már 9 éve zajlik. Eredetileg női nemi szervekkel született, de úgy érezte, hogy rossz testben él, ezért döntött az átalakulás mellett. 

Danny két évvel ezelőtt egy rövid szünetet tartott tesztoszteronos kezelésben, ez idő alatt egy egyéjszakás kaland alkalmával sikerült teherbe esnie.

A transz férfi úgy döntött, hogy megtartja a babát, egyszerre vállalva az apa és az anya szerepét. Az azóta eltelt két évben Wakefield a közösségi médiában rendszeresen beszámol arról, hogyan alakul az életük. Szerinte attól, hogy transz férfiként szült, még nem tartja magát nőnek, úgy gondolja, hogy csak arról van szó, hogy kihasználta a teste és a szervei adta lehetőségeket.

A terhessége körül akadtak gondok, sokáig az orvosok nem hitték el, hogy várandós, ezért kezelni sem akarták.

Hallottam, hogy az orvosok és a nővérek rólam beszélnek és egymást kérdezgetik, ehelyett nyugodtan kérdezhettek volna engem is

– mondta Danny, aki a szülés és a várandósság élményét rendszeresen dokumentálta az Instagramon.


Danny kislánya egyébként rendben megszületett és azóta is boldogan él az apukájával.

#Bulvár#transz#transzgender#férfi#szülés#születés#gyermekáldás

Címlapról ajánljuk