Posztolt a kórházból: Jeremy Renner egy bajba jutott családtagon segített, amikor súlyos balesetet szenvedettA saját hókotrója ment át rajta.
Külföld

Posztolt a kórházból: Jeremy Renner egy bajba jutott családtagon segített, amikor súlyos balesetet szenvedett

rtl.hurtl.hu

2023. január 4. 6:04

A saját hókotrója ment át rajta.

Jeremy Renner egy családtagjának segített, aki elakadt a hóban az autójával, amikor súlyos balestet szenvedett, írja a rendőrség közleménye alapján a Variety.

Mint arról beszámoltunk, a Marvel-filmekkel híressé vált 51 éves színész vasárnap szenvedett súlyos balesetet nevadai farmjánál, miközben egy lánctalpas hókotróval takarította az oda vezető utat egy hóvihar után. Szóvivőjének közleménye szerint a balesetben mellkasi traumát és ortopédiai sérüléseket szenvedett.

A helyi rendőrség szerint Renner egy nagyméretű PistenBully, más néven SnowCat hókotróval igyekezett a bajba jutott családtag segítségére: miután sikerült elvontatni a hóban rekedt autót, a színész kiszállt a hókotrójából, hogy szót váltson a rokonnal. A rendőri közlemény szerint a PistenBully ekkor kezdett csúszni, Renner pedig megpróbált visszajutni a vezetőfülkébe. A jármű átgázolt a színészen. 

Renner azóta már posztolt a kórházi ágyáról: 

Köszönöm a kedves szavakat. Egyelőre gépelni még nem tudok. Szeretettel mindenkinek

– írta.


Nyitókép: Dimitrios Kambouris/Getty Images

#Külföld#jeremy renner#baleset#marvel

Címlapról ajánljuk