Külföld

Andrew Tate megszólalt a letartóztatásáról: A Mátrix elküldte értem az ügynökeit

rtl.hurtl.hu

2022. december 30. 14:25

A saját bevallása szerint is nőgyűlölő influenszer korábban is sokat hadovált arról, hogy a Mátrixban élünk.

Először szólalt meg Andrew Tate nőgyűlölő inflenszer arról, hogy egy Greta Thunberget szidó videójában szereplő pizzásdoboz alapján sikerült megtalálnia őt a román hatóságoknak, akik emberkereskedelem és nemi erőszak gyanújával vették őrizetbe.

A férfi annyit üzent Twitteren: „A Mátrix elküldte értem az ügynökeit”. A férfi korábban is szívesen hivatkozott a híres 1999-es transz allegóriára. Az ő értelmezésében a Mátrixot a jelenlegi társadalom jelenti, ami el akarja nyomni a hozzá hasonló alfahímeket, és kimosni az agyukat.


Korábban beszámoltunk arról: az egykori kick-boxolót és valóságshow-sztárt, akit gyűlöletbeszéd miatt több közösségi oldalról kitiltottak, testvérével és két másik gyanúsítottal együtt fogták el, miután a hatóságok rajtaütöttek bukaresti ingatlanjaikon. A Tate-testvérek ellen április óta nyomoztak.

Tate szerdán hencegett azzal a Twitteren, hogy 33 autója van, köztük egy Bugatti nyolcliteres motorral, és két Ferrari 6,5 literes 12 hengeres motorral. A posztba betagelte Greta Thunberget, akit arra kért, hogy adja meg az emailcímét, hogy elküldhesse autóinak teljes listáját azok tekintélyes károsanyag-kibocsátásának adataival. A klímaaktivista az influenszernek azt válaszolta: „Igen, kérlek, világosíts fel, írj a kispöcsenergia@szeddösszemagad.com-ra.”

Erre az üzenetre Tate aztán egy kétperces videóban válaszolt, amelyben feltűnt egy pizzásdoboz, ami a Jerry’s Pizza nevű román lánchoz tartozott. A hatóságok ez alapján azonosították be, és fogták el. A letartóztatása óta elárasztották a közösségi médiát a Tate-et gúnyoló mémek is:

Nyitókép: Twitter

#Külföld#andrew tate#pizza#mém#reakció#mátrix#letartóztatás#románia#twitter#greta thunberg

Címlapról ajánljuk