Külföld

Romániában őrizetbe vették a nőgyűlölő influenszert, Andrew Tate-et

rtl.hurtl.hu

2022. december 30. 5:55

A vád szerint testvérével és két másik gyanúsítottal nőket zsákmányoltak ki szexuálisan.

Őrizetbe vették Romániában a nőgyűlöletéről elhíresült influenszert, Andrew Tate-et embercsempészet, nemi erőszak és szervezett bűnözői csoport létrehozásának vádjával – írja a Guardian.

Az egykori kick-boxolót és valóságshow-sztárt, akit gyűlöletbeszéd miatt több közösségi oldalról kitiltottak, testvérével és két másik gyanúsítottal együtt fogták el, miután a hatóságok rajtaütöttek bukaresti ingatlanjaikon. A Tate-testvérek ellen április óta nyomoztak.

Tate szóvivője nem árult el részleteket az esetről, annyit közölt, hogy a testvérek mindenben együttműködnek a román hatóságokkal. Az ügyészség közlése szerint hat nőt azonosítottak, akiket a szervezett bűnözői csoport szexuálisan kizsákmányolt. A négy gyanúsított arra kényszerített nőket, hogy fizetős oldalakra állítsanak elő pornográf tartalmakat, amelyekből jelentős bevételre tettek szert.

Tate egyébként éppen szerdán hencegett azzal a Twitteren, hogy 33 autója van, köztük egy Bugatti nyolcliteres motorral, és két Ferrari 6,5 literes 12 hengeres motorral. A posztba betagelte Greta Thunberget, akit arra kért, hogy adja meg az emailcímét, hogy elküldhesse autóinak teljes listáját azok tekintélyes károsanyag-kibocsátásának adataival. A klímaaktivista az influenszernek azt válaszolta: „Igen, kérlek, világosíts fel, írj a kispöcsenergia@szeddösszemagad.com-ra.”

 

#Külföld#andrew tate#románia#szexuális kizsákmányolás#nőgyűlölet

Címlapról ajánljuk