Külföld

Ki akartak lakoltatni egy férfit a rendőrök, aligátorok várták őket a házban

rtl.hurtl.hu

2022. december 27. 14:29

Míg Budapesten élőláncokkal akarják megakadályozni a kilakoltatásokat, Detroitban drasztikusabbak a módszerek.

Nem igazán hittek a szemüknek a detroiti rendőrök, amikor beállítottak egy házba, aminek ki akarták lakoltatni lakóját. Az épületben ugyanis egy teljes aligátorcsalád várta őket: egy felnőtt, illetve három fiatalabb példány, írja a Yahoo.

A rendőrök rögtön hívták az állatvédőket, akik óvatosan elvitték az állatokat a lakásból. A városban illegális aligátort tartani háziállatként. Azt nem tudni, hogy a helyi törvényekkel tisztában volt-e az állatok tulajdonosa, de egy helyi állatkert tisztviselője szerint nagyon könnyű megfelelő engedély nélkül hozzájutni az állatokhoz.

A szakember arról is beszélt, hogy az állatok állapota alapján gazdájuk nagy figyelmet fordított az aligátorok gondozására.

A lakó ekkor már elég ideges volt – ebben valószínűleg a küszöbön álló kilakoltatása is szerepet játszott, valamint az is, hogy elvitték a hatóságok kedvenceit, és elmenekült a lakásból. Hamarosan beugrott egy ismerőse autójába, és a környékről is elszelelt. Arról nem szólnak a híradások, hogy végül elkapták-e.

Nyitókép: Pixabay

#Külföld#kilakoltatás#detroit#állatvédő#állatkert#aligátor

Címlapról ajánljuk