Külföld

Élő adásban omlott össze az amerikai hidegről tudósító riporter – videó

rtl.hurtl.hu

2022. december 23. 8:35

Megharagudott a főnökeire, akik kiküldték őt az utcára.

Extrém hideg időjárás érte el az Egyesült Államokat. Annyira lehűlt a levegő, hogy percek alatt fagyási sérüléseket lehet kapni, ahogyan arról korábban beszámoltunk. Volt olyan, aki alatt egyszerűen megfagyott az ágya.

Az ilyen eseményekről sohasem könnyű tudósítani, de általában ritkán fordul elő, hogy az egyszerű néző bepillanthat a kulisszák mögé. Most valami hasonló történt, ha nem is szó szerint, ugyanis Mark Woodley, a KWWL-TV riportere élő adásban engedett betekintést lelki állapotába, amit a 24.hu szúrt ki.

Normális esetben sporttal foglalkozok, de az időjárás miatt minden sportesemény elmarad, szóval mikor adódhatna jobb alkalom arra, hogy megkérjük a sportos kollégát, hogy jöjjön be dolgozni úgy öt órával hamarabb, mint a szokásos ébredési ideje, majd menjen ki a jeges hófúvásba, hogy elmondhassa a többi embernek, hogy ne kövessék a példáját?

– tette fel a költői kérdést Woodly.

A riporter a többi bejelentkezésénél is megőrizte ezt a hangnemet, egyszer például megjegyezte, hogy a jó hír, hogy még érzi az arcát, a rossz, hogy bárcsak ne érezné.

A riporterből kisebbfajta nemzeti hős lett, pozitív kommentek sorát kapja. És ami még ennél is megdöbbentőbb:

Egyetlen nap alatt több mint 10 millióan látták a kiakadásáról készült videót.

Nyitókép: Alex Wroblewski for The Washington Post via Getty Images

 

#Külföld#Időjárás#egyesült államok#riporter#tévé#hideg

Címlapról ajánljuk