Külföld

Megint kirúgták a rendőrt, aki kutyaürülékes szendvicset adott egy hajléktalannak

rtl.hurtl.hu

2022. december 20. 10:12

Nem tartott sokáig.

Ismét kirúgták azt a férfit, aki korábban azzal került a hírekbe, hogy kutyaürülékkel teli szendvicset adott egy hajléktalannak, írja a Vice. Matthew Luckhurst mindössze öt hónap pihenő után kapott újra állást alig negyven percre eredeti munkahelyétől.

A férfi San Antonio után a közeli Floresville-ben kapott tartalékos rendőri állást 2020-ban, de múlt héten innen is távoznia kellett, miután a polgármester irodáját több száz helyi lakos kezdte el hívogatni a férfi kirúgását követelve.

A felháborodás azután támadt, amikor a férfi esetéről beszámolt a San Antonio Current című lap. Azt írták, hogy Luckhurst esete tökéletesen bemutatja, miként teszi lehetővé a rendszer, hogy legyen visszaút azon rendőrök számára, akiket korábban súlyos vétség miatt mentettek fel a szolgálat alól.

Luckhursttal korábban is voltak problémák, 2020-ban például azért marasztalták el, mert a női mosdóban a saját ürülékével kente be a WC-ülőkét. A férfit az dühítette fel, hogy az egyik női munkatárs azt kérte tőlük: tartsák tisztán a mosdókat.

Nyitókép: San Antonio PD Handout

#Külföld#rendőr#kutya#ürülék#hajléktalan#kirúgás#felháborodás

Címlapról ajánljuk