Bulvár

Újra munkába állhatott a rendőr, aki korábban kutyaürülékes szendvicset adott egy hajléktalannak

rtl.hurtl.hu

2022. december 14. 10:21

Pedig sokan úgy gondolták, hogy neki már nincs visszaút.

Ismét rendőrként dolgozik Matthew Luckhurst, aki azzal került be korábban a hírekbe, hogy amikor a San Antonio-i rendőrségnél teljesített szolgálatot. Luckhurst azzal keltett nemzetközi felháborodást, hogy egy kutyaürülékkel teli szendvicset adott egy hajléktalannak – írja a San Antonio Current.

A lap azt írja, hogy Luckhurst esete tökéletesen bemutatja, miként teszi lehetővé a rendszer, hogy legyen visszaút azon rendőrök számára, akiket korábban súlyos vétség miatt mentettek fel a szolgálat alól. Luckhurst mindössze öt hónap pihenő után kapott újra állást.

Nem világos, hogy Luckhurst jelenlegi feladatköre miben tér el a jelenlegi Floresville-i állásában, a korábbi san antoniói pozíciójához képest, az mindenesetre biztos, hogy a két törzs egymástól mindössze 30 percnyi útra van, magyarán túl messzire nem került a probélmás rendőr.

Luckhursttal korábban is voltak problémák, 2020-ban például azért marasztalták el, mert a női mosdóban a saját ürülékével kente be a WC-ülőkét. A férfit az dühítette fel, hogy az egyik női munkatárs azt kérte tőlük: tartsák tisztán a mosdókat.

Nyitókép: San Antonio PD Handout

#Bulvár#rendőr#munka#szendvics#kutyaürülék

Címlapról ajánljuk