Külföld

Videón, ahogy egy futár a jéggé fagyott úton csúszik a csomaggal

rtl.hurtl.hu

2022. december 19. 9:47

Semmi sem állhatta útját, hogy kivigye a csomagot. Egy ideig. 

Az aszfaltra fagyott jég az autósokra leselkedő egyik legnagyobb veszély, hiszen szinte láthatatlanul jelenik meg az utakon, és sokszor csak akkor veszik észre, amikor már késő. Egy brit csomagfutár az angliai Devon megyében található Newton Abbey városában még időben észrevette, hogy csupa jég a lejtő, amin le kéne menni a kiszállítási címhez, így autójával nem vágott neki. De gyalog igen.

A jelenetet a csomagot váró férfi készítette A felvételen látni, ahogy a férfi, kezében a csomaggal szépen lecsúszik a jeges lejtőn a házig, és kiszállítja a csomagot. A videót egy helyi Facebook-csoportban tették közzé.


A videót készítő férfi a DevonLive című lapnak elmondta, hogy a gyerekek nagy örömmel nézték végig, ahogy futárt lecsúszott hozzájuk. Scott Christie hozzátette:

Amikor leért hozzánk hatalmas mosoly volt az arcán, és velünk nevetett az eseten.

A futárt nem győzték dicsérni elhivatottságáért, hogy még ilyen körülmények között is fontosnak tartotta a csomagok kiszállítását. A férfi később a nyilvánosság elé állt, és megosztott egy felvételt, amit ő maga csinált a csúszásáról.


A férfi közölte, hogy a videót azért készítette, hogy megmutassa a főnökeinek. A videón megörökített kiszállítása elmondása szerint a negyedik címe volt aznap, és egyben az utolsó, mert arra jutott, hogy ilyen jeges körülmények között nem lehet dolgozni, és inkább visszament a központba.

A kommentelők még így is dicsérték elkötelezettségét, és páran felvetették, hogy nagyon szívesen megnézték volna azt is, hogyan ment vissza autójához felfelé a jeges lejtőn.

Nyitókép: Facebook / Spotted Newton Abbot

#Külföld#futár#csomagküldő#jég#anglia#csúszás

Címlapról ajánljuk