Külföld

Politico: Bordélyházakba jártak, és mértéktelenül piáltak külföldi útjaikon brit parlamenti képviselők

rtl.hurtl.hu

2022. december 16. 13:35

Volt, hogy egy vendéglátótól kérdezte meg egy képviselő, hogy merre van a bordélyház.

Arra használták fel a külföldi utaikat a brit parlamenti képviselők, hogy szexmunkások szolgáltatásait vegyék igénybe, és mértéktelenül italozzanak, írja a Politico című lap. Több meg nem nevezett személyt is vádolnak ilyen magatartással parlamenti és diplomáciai forrásokra hivatkozva.

Az érintettek között van egy felsőházi lord, aki egyszer a vendéglátóitól kért útbaigazítást egy bordélyházhoz, amikor egy többpárti parlamenti csoport (APPG) tagjaként Délkelet-Ázsiába utazott. Egy másik konzervatív képviselő vissza sem tért a többiekkel az útról, hogy hódolhasson a „csinos, fiatal helyi nők iránt tanúsított érdeklődésének”.

Egy magas rangú munkáspárti tisztviselő pedig az „orosz lányok” rajongója volt. Az ő viselt dolgaiba azért nem akartak a helyi politikusok beavatkozni, mert londoni befolyásuk elvesztésétől féltek. A lap az információk megszerzéséhez több mint egy tucat kormányzati tisztviselővel és törvényhozóval beszélt Nagy-Britanniában és a tengerentúlon egy folyamatban lévő oknyomozás részeként.

Voltak, akik részt vettek olyan diplomáciai képviselők által szervezett partikon, amelyeken fiatal férfiaknak és nőknek fizettek szexuális szolgáltatásokért. Volt olyan, hogy a képviselők maguk kezdeményezték, hogy a külföldi kormányok állják az utak számláit.

Nyitókép: Pixabay

#Külföld#brit#képviselő#szex#bordélyház#alkohol

Címlapról ajánljuk