Belföld

Eddig 3 milliárd forintnyi munkát kaphatott a ceglédi fideszes képviselő családjának cége a ceglédi önkormányzattól

rtl.hurtl.hu

2024. május 8. 12:59

Ifj. Károly Ferenc fideszes képviselő újraindul.

Újraindul Cegléden a fideszes képviselő, akinek szüleinek cége már 3 milliárd forintnyi munkát kaphatott a ceglédi önkormányzattól: ifj. Károly Ferenc sorozatban immár hatodjára mérettetheti meg magát a június 9-i helyhatósági választáson, írja a 444.

A portál szerint nemcsak Károly Ferenc dolgozik képviselőként Ceglédnek, de bő másfél évtizede szüleinek cége is munkát kap az önkormányzattól. Az elérhető információk alapján az Elastic'91 Kft. legalább 2007 óta stabil partnere a városvezetésnek.

A cég tulajdonosai Károly Ferenc Sándor és Károly Ferenc Sándorné, a ceglédi képviselő-testület Fidesz-KDNP-s tagjának, ifj. Károly Ferencnek a szülei.  A ceglédi önkormányzat öt évre szóló köztisztasági keretszerződéseit jó ideje már az Elastic'91 Kft. nyeri el, ami éves szinten bő százmilliós bevételt biztosan jelent a cégnek, írja a portál.

A 444 összesítése szerint a keretszerződésekkel és a város honlapján megkötött kisebb szerződésekkel együtt közel nettó 3 milliárd forintért dolgozhatott a városnak a cég, melynek felívelése 2013-ban kezdődött.

Mint írják, nemcsak munkákhoz jut a cég a városvezetésnek köszönhetően, hanem önkormányzati ingatlanhoz is. 

Nyitókép: Facebook / Ifj. Károly Ferenc 

#Belföld#cegléd#fidesz#képviselő#családi cég#megbízás#milliárdok#károly ferenc

Címlapról ajánljuk