Videó

Akadt valaki, Harry herceget mégsem hagyta mindenki magára

rtl.hurtl.hu

2024. május 9. 12:27

Harry herceg szerdán a londoni Szent Pál-székesegyházban vett részt az Invictus Játékok 10. évfordulóját ünneplő hálaadó istentiszteleten. Felesége, Meghan Markle ezúttal nem jött vele, a királyi családból sem találkozott vele senki, de akadt két meglepetésvendég a templomban.

Harry volt az egyetlen királyi személy azon a minapi londoni összejövetelen, ahol a 2014-ben általa alapított, harcban megsebesült katonáknak szóló nemzetközi sporteseményt ünnepelték. Sussex hercege, aki ezúttal felesége nélkül érkezett Londonba, mosolyogva integetett a tömegnek, felolvasást tartott, Damian Lewis színész pedig verset mondott az ünneplőknek, akik között veteránok és sebesült katonák is voltak.

Korábban itt írtunk arról, hogy Károly király nem találkozik másodszülöttjével, mert túl elfoglalt. Már-már úgy tűnt, mindenki teljesen magára hagyta a herceget, ám kiderült, Diana hercegnő testvérei ott voltak a székesegyházban, ahol gyorsan kifejezték támogatásukat Harry hercegnek – írta a Daily Mail. A néhai walesi hercegnő öccse, Earl Spencer és idősebb nővére, Lady Jane Fellowes egymás mellett sétáltak be a Szent Pál-templomba, mielőtt elbeszélgettek az Egyesült Államokban élő unokaöccsükkel.

Miután elhagyta Nagy-Britanniát, Harry herceghez csatlakozik felesége, Meghan, és együtt utaznak Nigériába.

 

#Videó#harry herceg#brit#királyi család#diana hercegnő#károly király#meghan markle

Címlapról ajánljuk