Külföld

Húsz tonna szemét között találták meg a kidobott jegygyűrűt

rtl.hurtl.hu

2022. december 2. 19:27

Véletlenül hajította a szemétbe egy amerikai férfi neje gyűrűjét. A szeméttelepen kezdett el kutatni utána. Maga sem hitte el, hogy sikerrel járt. 

Az amerikai New Hampshire államban élő Kevin Butler teljes pánikba esett, amikor rájött, véletlenül a szemétbe dobta felesége eljegyzése gyűrűjét és jegygyűrűjét. A szemeteszsák, amibe berakta, akkor már ugyanis a helyi szeméttelepen volt, ahol válogatják, teherautóra rakják majd egy szemétégetőbe szállítják a hulladékokat – írta a Washington Post.

Butler, aki 32 éve házasodott össze feleségével, elmondta:

Teljesen biztos voltam benne, hogy végleg elvesztek.

Ennek ellenére odasietett a telepre, és elmondta az ott dolgozó embereknek, hogy mi történt. Felesége a konyhában tisztította a gyémántgyűrűket, amiket egy szalvétába csomagolva hagyott a konyhapulton. Butler azt a szalvétát dobta a szemetesbe.

Egy vezető ötlete alapján elkezdték megnézni a térfigyelő kamerák felvételeit, és azok alapján sikerült megtalálniuk, hogy szemeteszsákja melyik teherautóra került, és ott nagyjából hova.

De még így is nagyjából húsz tonna szemetet kellett átnézniük.

Egy idő után már minden dolgozó a gyémántgyűrűket kereste a szemét között, amit akkor találtak meg, amikor Butler már kezdte feladni a reményt, hogy valaha is meglesznek. Egy édesburgonyahéj alatt lapult. Butler annyira megörült, hogy minden nála lévő pénzét felajánlotta a dolgozóknak, majd miután azt nem fogadták el, pizzákat rendelt nekik hálája jeléül.

A Postnak a telepen elmondták, korábban már találtak meg véletlenül kidobott tízezer dollárnyi készpénzt, valamint négyezer dollár értékű öltönyt is.

Nyitókép: Illusztráció. Fotó: hroe / GettyImages

 

#Külföld#jegygyűrű#eljegyzési gyűrű#egyesült államok#szemét#szeméttelep

Címlapról ajánljuk