Külföld

„Jézus mondta neki, hogy nyissa ki a repülőgép ajtaját” 11 kilométer magasban – a dulakodásban megharapta utastársát

rtl.hurtl.hu

2022. november 30. 6:13

Végül az FBI-nak magyarázkodhatott a texasi nő.

Előállítottak egy texasi nőt, aki miatt le kellett szállnia a Southwest Airlines Texasból induló járatának, mivel – a bírósági dokumentumok szerint – „Jézus azt mondta neki, hogy nyissa ki a repülőgép ajtaját”, amikor a gép 11 kilométeres magasságban volt, írja a helyi média.

A 34 éves nő először az ajtó elé sétált, és bámulni kezdte azt. Ekkor egy utaskísérő megkérte, hogy ha mosdóba indult, folytassa útját, egyébként pedig üljön le. A nő erre megkérdezte, hogy kinézhet-e az ablakon, mire mondták neki, hogy nem. Ezután átverekedte magát az utaskísérőkön, és elkezdte rángatni a repülő ajtajának kilincsét.

Egy utastársa segített visszatartani és földre birkózni a nőt, aki a dulakodásban megharapta a combját. A nő ezután elkezdte a fejét verni az ajtóba, és később azt mondta, hogy Jézus utasította arra, hogy Ohióba repüljön, és Jézus mondta neki azt is, hogy nyissa ki a repülő ajtaját. Közben vallásos dalokat énekelt, és azt ismételgette, hogy „nem méltó”.

A gépnek kényszerleszállást kellett végrehajtania Arkansas államban az eset miatt. A megharapott áldozatot sokként érte az eset, és azóta is szorong. Kiderült, hogy a tettes csomag nélkül utazott, és még férjének sem szólt, hogy repülőre szállt. Az FBI emelt vádat ellene.

A nőről videó is készült az eset után, még a repülőgép fedélzetén:

 

Nyitókép: Paul Bersebach / MediaNews Group / Orange County Register via Getty Images

#Külföld#jézus#repülőgép#ajtó#texas#fbi

Címlapról ajánljuk