Külföld

Saját unokáját szülte meg egy amerikai nagymama

rtl.hurtl.hu

2022. november 11. 9:50

A szülés után boldogan nyilatkozott, de hozzátette, kissé „szomorú”, amiért meg kellett válnia a gyermektől. 

Saját unokáját – a fia gyermekét – szülte meg egy 56 éves nagymama az amerikai Utah államban – írta a helyi sajtó. Nancy Hauck egy egészséges, és „minden porcikájában tökéletes” kislánynak adott életét, november másodikán.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a nő béranyaként hordta ki fia, Jeff gyermekét, miután a férfi feleségének méhét egy életmentő műtét alatt el kellett távolítani. A párnak már volt négy gyermeke, de nem törődtek bele, hogy nem vállalhatnak több gyereket, ezért elkezdték keresni a megoldásokat.

A megoldás végül az lett, hogy Jeff édesanyja, Nancy béranyaként fogja világra hozni a babájukat. Jeff a sajtónak elmondta, hogy hálás, amiért az édesanyja ilyen önzetlen döntésre szánta el magát családért. Nancy a Today című lapnak elmondta, a kora miatt nem gondolták volna, hogy sikeres lesz a beültetést, és nem is számítottak rá, de végül mégis sikeres lett.

A szülésről a család az Instagramon tett közzé videót:


A nagymama a People magazinnak elmondta, hogy a szülés után „szomorúságot” is érzett, amiért meg kellett válni az újszülöttől, és „hiányérzete” van, amiért a Hannah nevű kislányt nem vihette magával haza, de közölte, hogy meg fog birkózni az érzéssel. A szülés után három hét szabadságra ment, és elmondta, hogy az élményről könyvet fog írni.

A boldog anyuka pedig egy videóban mutatta be, milyen napjaik vannak, mióta Hannah is a család része:

Nyitókép: Instagram/cambriairene

#Külföld#nagymama#béranya#unoka#gyerek#utah#nancy hauck

Címlapról ajánljuk