Külföld

Gyereke született Rebel Wilsonnak

rtl.hurtl.hu

2022. november 7. 19:08

A sztár azt írta, évek óta készült erre. 

Rebel Wilson bejelentette, hogy megszületett az első gyermeke. A Tökéletes hang című film sztárja hétfőn az Instagramon osztott meg egy fotót kislányáról, aki a Royce Lillian nevet kapta, és béranya segítségével jött a világra.

Wilson azt írta 11,2 millió követőjének: „Több mint büszkén jelenthetem be első gyermekem, Royce Lillian születését, aki a múlt héten született béranya segítségével.”

A 42 éves sztár így folytatta: „Le sem tudom írni, mennyire szeretem őt, ő egy gyönyörű csoda! Örökké hálás leszek mindenkinek, aki részt vett ebben (tudjátok, kik vagytok), évekig készültem erre... de különösen szeretném megköszönni a gyönyörű béranyámnak, aki olyan elképesztő gondoskodással hordta ki és hozta világra. Köszönöm, hogy segítettetek nekem saját családot alapítani, ez egy csodálatos ajándék. A LEGJOBB ajándék!!!”

Az örömhír öt hónappal azután érkezett, hogy Wilson bejelentette, párkapcsolatban él Ramona Agrumával, egy ruházati cég alapítójával.

Később kiderült, hogy Wilson azért kényszerült coming outra, mert a Sydney Morning Herald rovatvezetője meg akart jelentetni egy cikket a kapcsolatukról. 

Nyitókép: A jobb oldalon Rebel Wilson – Arturo Holmes/FilmMagic

#Külföld#rebel wilson#anya#gyerek#béranya#gyerekszületés#baba

Címlapról ajánljuk