Külföld

Videó: annyira részeg volt, hogy lenyalta a mozgólépcső korlátját az ausztrál modell

rtl.hurtl.hu

2022. november 4. 13:42

Másnaposan volt kénytelen magyarázkodni a rajongóinak.

Nem mindennapi sztoriról számolt be a Sun: egy ausztrál OnlyFans-sztár több mint hét másodpercig nyalta a felfelé haladó mozgólépcső korlátját Melbourne városának metrójában.

A produkció ráadásul nem volt előre eltervezett. A 30 éves Jamie-lee McCabe saját bevallása szerint elképesztően részeg volt az események idején, amellyel akkor szembesült, amikor közösségi oldalát elárasztották a negatív kommentek.

@luke_peffer99 MELBOURNE CUP 🤌🏼…… sister told me she was only gonna have a couple then this happend🫣 #fypシ #fypシ #party #jefferydahmeredits #gross #youlikethetasteofass #lol #leaveherbe ♬ original sound - Liam McCreaddiie


McCabe-et a bátyja filmezte le, ahogy a nyelvét a korláton húzza felfelé. A hölgy kezében egy doboz alkoholos italt, a telefonját és egy e-cigit láthatunk, ami egyértelművé teszi, hogy bizony irgalmatlan buliból érkezik vagy éppen oda tart.

Annyi biztos, hogy McCabe sokat ivott. Állítása szerint 48 órával az eset után is csúnyán másnapos volt. Elmondta, miután felért a mozgólépcsőn, az egész nyelve elfeketedett a rárakodó kosztól. 

Úgy tűnik, a modell eléggé megbánta tettét. Hozzátette, ha magánál lett volna, nem nyalogatta volna a korlátot, inkább csak a mozgólépcső oldalát, amelyet jó eséllyel kevesebben fogdostak össze előzőleg.

McCabe arról is beszélt, hogy a korlátnyaláson kívül sokkal durvább dolgokat is csinált már részegen. Egyszer például félmeztelenül biciklizett az utcán.

Nyitókép: TikTok

#Külföld#OnlyFans#tiktok#modell#nyalás

Címlapról ajánljuk