Külföld

Egy 24 éves K-pop énekes is meghalt a szöuli tömegszerencsétlenségben

rtl.hurtl.hu

2022. október 31. 14:55

Lee Jihan nemcsak énekesként, hanem színészként is ismert volt.

Lee Jihan K-pop énekes és színész is életét vesztette a több mint 150 halálos áldozatot követelő szöuli tömegszerencsétlenségben – írja a SkyNews

A 24 éves Jihan egy dél-koreai énekversenyen szerzett hírnevet, majd sikeresen átnyergelt a színészetre. A sztárt képviselő két ügynökség – a 935 Entertainment és a 9Auto Entertainment – vasárnap megerősítette a férfi halálhírét. 

Az Instagramon egy fekete négyzetet posztoltak, közleményükben azt írták, hogy „megszakadt a szívük, hogy szomorúan fogadták” a halálhírét, majd közölték a rajongókkal, hogy Jihan „égi csillaggá vált és elhagyott minket”.

Az ügynökségek tisztelegtek Jihan ragyogó mosolya és szenvedélyes színészete előtt, valamint minden jót kívántak neki az utolsó útjára. 

Azt is írták, hogy „ragyogó mosolya” és „színészi szenvedélye” iránt tisztelegtek, és minden jót kívántak neki „utolsó útjára”.

Jihan a Produce 101 című dél-koreai valóságshow-ban szerzett hírnevet még 2017-ben, ahol 101 K-pop reménység versenyzett azért, hogy helyet kapjon egy 11 tagú fiúbandában.

Annak ellenére, hogy nem választották be a végül összeállt együttesbe – a Wanna One-ba – Jihan arra használta a tehetségkutatót, hogy színészként szerezzen hírnevet. A férfi főszerepet játszott a Today Was Another Nam Hyun Day című dél-koreai középiskolai drámában.

Az AllKPop szerint Jihan temetésére november 1-jén kerül sor.

Nyitókép: Instagram/@lee_ji_han_fansclub

 

#Külföld#lee jihan#k-pop#szöul#tömegpánik#énekes#színész#halál#áldozat

Címlapról ajánljuk