Külföld

Meghalt Tim Roth 25 éves fia, Cormac Roth

rtl.hurtl.hu

2022. október 31. 15:56

A fiatal zenész rákkal küzdött. 

Huszonöt éves korában meghalt Cormac Roth, Tim Roth színész fia. Cormac daganatos megbetegedéssel küzdött. Halálhírét a család jelentette be hétfőn. Mint közleményükben írták, Cormac egy igazi energiabomba volt, a lelke pedig tele volt fénnyel és jósággal. Vad volt, de egyben a kedvesség megtestesítője is. 

Egy szelíd lélek, aki rengeteg boldogságot és reményt adott a körülötte lévőknek. A gyász hullámokban tör ránk, ahogy a könnyek és a nevetés is, amikor erre a gyönyörű fiúra gondolunk mind a 25 év és 10 hónap alatt, amíg ismertük őt.

Hozzátették: fékezhetetlen, vidám és csodálatos gyermek volt, aki csak nemrég lett férfi. „Szeretjük őt és magunkkal visszük, bárhová is megyünk”. 

Meghalt Tim Roth 25 éves fia
Steve Granitz/WireImage

A zenészként dolgozó Cormac idén áprilisban egy Instagram-bejegyzésben számolt be a betegségéről, miután az egyik fülére elvesztette a hallását és drasztikusan lefogyott. Akkor ezt írta: „2021 novemberében harmadik stádiumú csírasejtes rákot diagnosztizáltak nálam. Azóta nap mint nap küzdök ellene, mindent beleadva, amit csak tudok. Kemoterápia, nagy dózisú kemoterápia, gyógyszerek, transzplantáció, transzfúzió, műtétek stb. Choriocarcinomának hívják, ritka betegség, és sikerült sok lépéssel előttem maradnia, bármit is vetettem be ellene. Elvette a hallásom és a súlyom egy részét, az önbizalmamat, és folytatni fogja gyilkos útját, amíg nem sikerül valahogy megállítanom és megölnöm. De nem vette el a túlélési szándékomat, vagy a zenélés iránti szeretetemet. Még nem döntött le a lábamról. Ha téged vagy valakit, akit szeretsz, érint a rák, kérlek, bátran fordulj oda hozzá, mert ez egy olyan érzelmi hullámvasút, ami semmi máshoz nem hasonlítható.”

Kérlek, csináljátok azokat a dolgokat, amiket szerettek. Az élet rövid. Káosz. És soha nem tudhatod, mikor következel. Legyetek jók és menjetek orvoshoz. A rák pedig b*ssza meg.

Cormac Roth a Bennington College-ban végzett, tehetséges gitáros, zeneszerző és producer volt – írja a DailyMail

Nyitókép: Stefanie Rex/picture alliance via Getty Images

#Külföld#Tim Roth#cormac roth#rák#meghalt

Címlapról ajánljuk