Külföld

Nőgyűlöletből ölt a floridai férfi, aki beismert egy 1991-es gyilkosságot

rtl.hurtl.hu

2022. október 27. 20:12

Michael Townson azután mondta el, mit tett, hogy „rátalált Istenre”.

Beismerte egy floridai férfi, hogy nőgyűlöletből gyilkolt meg 1991-ben egy pincérnőt, akivel egy bárban ismerkedett meg.

Az 53 éves Michael Townson 2020-ban vallotta be a gyilkosságot, miután „rátalált Istenre” – ekkor már régen életfogytig tartó börtönbüntetését töltötte egy másik nő megölése miatt. További gyilkosságok elkövetését is beismerte, de ezeket még vizsgálják a hatóságok.

A 43 éves Linda Little 1991. október 11-én tűnt el azután, hogy végzett a munkahelyén. Egy szálloda bárjában találkozott Townsonnal, akivel néhány italt megittak együtt, majd történt valami, amitől a férfi állítása szerint „bekattant”. A nő holttestét nem találták meg és Townson sem árult el minden részletet a gyilkosságról, de a hatóságokkal olyan információkat osztott meg, ami igazolja, hogy ő követte el az emberölést.

A meggyilkolt Linda Little testvére, Wanda Henson azt mondta:

Tudom, hogy ez őrültség, de igazán szeretném megköszönni Townsonnak, hogy a család megtudhatta, mi történt.

A férfi a nyomozóknak azt mondta: apja és egyik nagyapja szexuálisan zaklatta gyerekkorában. Az anyját és más nőket hibáztatott azért, hogy nem védték meg, ezért nőgyűlölővé vált.

Korábban gyerekkori barátja, Sherri Carman 2007-es megöléséért ítélték életfogytig tartó börtönbüntetésre: azt állította, hogy miután szexeltek, a nő azt mondta neki, hogy AIDS-es, és ez annyira feldühítette, hogy vascsővel és kalapáccsal agyonverte. A halottvizsgálat szerint a nő nem volt HIV pozitív – írta az NBC News.

#Külföld#gyilkosság#emberölés#nőgyűlölet

Címlapról ajánljuk