Külföld

55 nyugtatót vett be egy liter vodkával, kilenc millió dollárt költött józanodásra – ezek a legvadabb sztorik Matthew Perry memoárjából

rtl.hurtl.hu

2022. október 27. 11:10

Korábban több részlet is kiderült a színész küzdelméről.

Több cikkben is foglalkoztunk a vad sztorikkal, amelyeket a Jóbarátok sztárja, Matthew Perry osztott meg memoárjában: volt, hogy a színész szíve öt percre megállt, de akadt olyan pillanata is, amikor az orvosok két százalék esélyt adtak neki a túlélésre.

Most a Page Six még több részletet közölt a könyvből: kiderült például, hogy Perry egy ponton 55 nyugtatótablettát vett be, amire megivott egy liter vodkát – csoda, hogy ezután életben maradt. A színész azt is elárulta, hogy nagyjából kilenc millió dollárt költött a függőség elleni küzdelemre.

A színésznek most már élete végéig szednie kell egy gyógyszert, ami súlyos opioidfüggőségét csillapítja, viszont ettől folyamatosan nyomottan érzi magát. A színész annyira függője lett az opioidoknak, hogy már akkor sem hatnak rá, ha 1800 miligrammot fogyaszt.

Arról is beszámol, hogy 2020-ban egy elvonóközpontban kérte meg akkori barátnője kezét, ám a kapcsolat szakítással ért véget. Annyira szét volt csapva a lánykéréskor, hogy később szinte nem is emlékezett rá.

Nyitókép: Gotham / GC Images

#Külföld#matthew perry#függőség#szakítás#covid#memoár

Címlapról ajánljuk