Külföld

Megmenekült az amerikai nő, akit élve eltemetett a férje

rtl.hurtl.hu

2022. október 22. 9:45

Először az okosórájával kért segítséget, de mire a rendőrök kiértek, a férfi már elhurcolta az erdőbe.

Ragasztószalaggal megkötözte, leszúrta, majd élve elásta az erdőben a feleségét egy férfi az amerikai Washington államban. A nő mégis ki tudott szabadulni, majd segítséget kért, a férfit pedig elfogták.

A Daily Mail cikkéből kiderül, hogy az 53 éves Chae Yong An múlt vasárnap délután egy óra körül jelent meg felesége házánál, ahol korábban együtt éltek, de most válófélben vannak. A férj állítólag azt mondta: inkább megöli feleségét, mint hogy pénzt fizessen neki.

Miután férje megütötte, majd ragasztószalaggal megkötözte a 42 éves Young Sook An-t, a nő az okosórájával még fel tudta hívni a segélyhívót, és vészjelzést küldött a lányának. A férfi ezután kalapáccsal összetörte az okosórát, a nőt pedig az autójába tette.

Amikor a rendőrök a helyszínre értek, a házat üresen találták, de dulakodás nyomait fedezték fel. Young Sook An később a rendőröknek elmondta: férje ismeretlen helyre vitte, és hallotta, hogy gödröt ás a földbe. A férfi mellkason szúrta és a földbe temette feleségét, egy nehéz fadarabot is rátett. A nő úgy véli, több óráig lehetett a sírban, mire sikerült kiszabadítania magát, ezután egy házig menekült, ahol a lakók éjfél után találták meg, és kihívták a rendőrséget.

A férfit emberrablással és gyilkossági kísérlettel vádolták meg. Young Sook An azt kérte, tartsák börtönben a férjét és óvadék ellenében se engedjék szabadon, mert félti tőle az életét. Mint mondta, a férfi nagyon éles eszű, a katonai hírszerzésnél dolgozott.

Nyitókép: Lacey Police Department

#Külföld#amerikai egyesült államok#gyilkossági kísérlet#emberrablás#élve eltemetés

Címlapról ajánljuk