Külföld

Nem találja az igaz szerelmet a világ legnagyobb feneke címre hajtó brazil modell

rtl.hurtl.hu

2022. október 21. 16:13

Pedig a fotói alapján úgy hihetnénk, kevesen tudnak ellenállni neki.

Hiába van csaknem 350 ezer követője az Instagramon, Vanessa Ataidesre egyelőre nem talált rá az igaz szerelemre. Pedig a 36 éves brazil modellt méretes és formás hátsója miatt folyton megbámulják a férfiak, ám ez még nem garancia a stabil párkapcsolatra.

Ataides a Daily Starnak elmondta, rengeteg figyelmet kap a férfiaktól, akik szinte megőrülnek, amikor meglátják a feneke méretét. Ráadásul a hölgy rengeteg házassági ajánlatot is kap a közösségi médiában.

Nehéz olyan férfit találni, aki velem akar lenni, nem csak a testemmel. Sokan csak egy trófeaként akarnak mutogatni

– mutatott rá boldogsága legnagyobb akadályára Ataides.


A modell másik nagy problémája, hogy szigorú napirendje miatt nagyon nehéz vele az együttélés. Ataides ugyanis nem kevesebb célt tűzött ki maga elé, mint hogy 

ő lesz a világ legnagyobb fenekű nője, aki mindezt plasztikai műtétek nélkül éri el, ehhez pedig egy 130 centiméter átmérőjű hátsó szükségeltetik.

Ám ehhez a fenékhez nem elég pusztán enni és lustálkodni: ahhoz, hogy a bajnok hátsó megfelelő arányú izomból és zsírszövetből alakuljon ki, szemet gyönyörködtetően gömbölyű formára, szigorú étrend és edzésterv szükséges.


Ataides minden nap hajnali 4-kor kel, edzései során súlyt emel, guggol és fekvenyom, majd levezetésképpen 4 kilométert sétál. Edzésprogramja olyan fárasztó, hogy nem sok ideje és energiája marad a randizásra. 


Emellett az étrendje is rendkívül válogatós, ami nem illik romantikus vacsorákhoz, így aztán vacsorameghívásokkal nála nem nagyon lehet labdába rúgni. A modell naponta 6-8 alkalomal étkezik, és sok fehérjét fogyaszt.

Nyitókép: Vanessa Ataides / Youtube

#Külföld#fenék#modell#brazil

Címlapról ajánljuk