Külföld

Akár 26 év börtönre ítélhetik a betöréssel vádolt Ezra Millert

rtl.hurtl.hu

2022. október 18. 21:07

A botrányhős színészt több bűncselekménnyel is vádolták az utóbbi években.

Az rtl.hu is beszámolt róla, hogy Ezra Miller amerikai színészt azzal vádolják, hogy betört egy Vermont állambeli házba, ahonnan alkoholos üvegeket lopott el. A 30 éves botrányhőst az Igazság Ligája című szuperhősfilmből, illetve a Legendás állatok és megfigyelésük filmekből ismerhetjük.

A Variety alapján a hvg.hu most arról írt, hogy Miller akár 26 év börtönbüntetést is kaphat Vermont államban. A betöréses lopásért kiszabható, legnagyobb büntetés ugyanis 25 év elzárást és ezer dollár megfizetését jelenti. Ezen felül Millert kis értékű lopás bűntettével is megvádolták, mivel az eltulajdonított alkoholok összesen 900 dollárt értek. Ezért a bűntettért további egy év börtön szabható ki, ezenfelül ugyancsak ezer dollár megfizetésére kötelezhetik a színészt.

Ezra Millert több erőszakos és törvénybe ütköző tettel is vádolták az elmúlt időszakban – áprilisban Hawaiin eldobott egy széket, amellyel eltalált és megsebesített egy nőt. Tartóztatták már le emellett garázdaság és zaklatás vádjával is, valamint vádolták kiskorú veszélyeztetésével.

Nyitókép: Getty Images

#Külföld#ezra miller#betörés

Címlapról ajánljuk