Bulvár

Ezra Miller ellen betöréses lopás miatt is vádat emeltek

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 9. 15:40

Tévedett, aki azt gondolta, hogy a színészt ezen a héten nem vádolják meg semmivel.

Ezra Miller amerikai színészt azzal vádolják, hogy betört egy Vermont állambeli házba, ahonnan alkoholos üvegeket lopott el – írja a BBC.

A rendőrségi jelentés szerint a hatóságokat május elsején riasztották a Stamford városában történt betöréshez. A színészt a biztonsági kamerák felvételei alapján gyanúsították meg. A rendőrség szerint senki nem volt otthon a betörés ideje alatt. 

Millernek szeptember 26-án kell megjelennie a bíróságon az üggyel kapcsolatban. Az állítólagos betörés a legújabb a 29 éves színészt érintő incidensek sorában. 

Az Igazság Ligája és a Legendás Állatok-trilógia sztárját korábban súlyos vádak érték, amik akár a karrierjébe is kerülhetnek. Millert, akinek neve az utóbbi időkben legalább annyiszor került a sajtóba a botrányai, mint a filmjei miatt, gyerekek manipulálásával vádolják, valamint az a hír is felröppent, hogy szexuális szektát alapított izlandi tartózkodása alatt. Korábban kétszer is letartóztatták, amiért egy rajongóját fojtogatta egy kocsmában, majd székkel dobott fejbe egy nőt, miután az kiutasította a lakásából.

Nyitókép: Taylor Hill/FilmMagic

#Bulvár#ezra miller#vádemelés#betöréses lopás#lopás#betörés#színész

Címlapról ajánljuk