Bulvár

Ezra Millert azzal vádolják, hogy gyerekeket hálózott be szexuális céllal és egy szektát is alakított

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 5. 13:45

Egy leleplező cikkben sokkoló információk jelentek meg a filmsztárról. Többek között kiskorú gyerekek agymosásával vádolják.

Ezra Millert, Az Igazság Ligája és a Legendás Állatok trilógia sztárját ismét súlyos vádak érték, amik akár a karrierjébe is kerülhetnek. Millert, akinek neve az utóbbi időkben legalább annyiszor került a sajtóba a botrányai, mint a filmjei miatt, gyerekek manipulálásával vádolják, valamint az a hír is felröppent, hogy szexuális szektát alapított izlandi tartózkodása alatt. Az Insider leleplező cikkében több szülő is nyilatkozott Millerrel kapcsolatban.

Miller egyik áldozata a most 18 éves amerikai őslakos lány, Tokata, aki még csak 12 éves volt, amikor megismerkedett a színésszel. Tokata és Miller egy helyi beruházás elleni megmozdulás kapcsán találkoztak először, amikor az akkor 23 éves Miller az indián rezervátumba utazott. Megismerkedésük után Miller továbbra is figyelemmel kísérte a lány sorsát, olyannyira, hogy később az akkor 14 éves lányt még londoni filmpremierjére is elvitte – írja a Vanity Fair.

Tokata szülei ideiglenes távoltartási végzést kértek a színész ellen, miután az verbálisan és fizikailag is bántalmazta a lányt. Egy alkalommal a színész megpróbált a 14 éves lány ágyában aludni, valamint egy szemtanú tavaly azt is látta, ahogy a színész szexuális kapcsolatot létesített az akkor még kiskorú lánnyal – állítják a szülők. Egy másik alkalommal Miller LSD-t adott a lánynak, amitől az cselekvésképtelenné vált. Amikor a szülei rátaláltak, nem volt nála se telefon, sem igazolvány, zúzódások voltak a karján és az arcán is, és összefüggéstelenül beszélt. A történtek után Tokata ismét felvette a kapcsolatot Millerrel – ekkor kérték a szülők a távoltartási végzést Miller ellen. Tokata mindent tagad, és azt állítja, hogy a szülei csak megpróbálják bemocskolni a színész nevét.

Tokata Instagram oldalán tagadta a vádakat, azonban a kommentelők a Stockholm-szindrómát vélik felfedezni a nyilatkozatokban, vagyis azt a jelenséget, amikor az áldozat védi a bántalmazóját. „Ezra ártatlan” – írja Tokata egy posztjánál, ahol a szüleit vádolja manipulációval.

A most 18 éves Tokata a szülei ellen fordult, és Ezra védelmére kelt.


Miller egy másik áldozatának az édesanyja is nyilatkozott az Insidernek. Az anyuka elmondta, hogy ő és a 11 éves gyermeke pár nappal az LSD-s incidens után találkozott a színésszel egy baráti társaságon keresztül. Miller és a 11 éves gyerek mindketten nembináris identitásúnak vallják magukat. Az anyuka szerint a színész túlzott érdeklődést mutatott a gyerek iránt – dícsérte a nemi érettségét, elkérte az Instagram felhasználónevét, és felajánlotta, hogy fizeti a gyerek művészeti oktatását. Egy másik találkozás alkalmával lovakat akart venni a gyereknek. A most 12 éves gyerek anyja szintén eltiltást kért a színész ellen – írja a Vanity Fair.

A gyerekek behálózása mellett Miller másra is felhasználta a személyes vonzerejét. Amikor Izlandon tartózkodott egy forgatás kapcsán, a COVID miatt felfüggesztették a forgatást és Miller egy félreeső Airbnb szálláson tartózkodott. Állítólag egy saját kis szektát alakított, ami egy szemtanú szerint

olyan volt, mintha Miller mindenkit hipnotizált volna. Senki sem ellenkezhetett vele, ő formálta mindenki valóságát. Nem számított senki más véleménye, vagy érzései.


Egy másik szemtanú szerint, aki egy rövid szexuális kapcsolatot is folytatott Millerrel, a színész gyakran tartott beszédeket a közösségnek a spiritualitásról, és gyakran lettek úrra rajta az érzelmei.

Ezra Miller ismét botrányba keveredett: gyerekeket hálózott be szexuális célzattal és egy szektát is alakított
Miller szereti megbotránkoztatni az embereket a külsejével. Fotó: Theo Wargo / WireImage / Getty Images.

Izland fővárosában a helyieknek is szemet szúrt Miller viselkedése, akik szerint a színészt rothadó bűz lengte körül, ahogy mezítláb járkált a főváros fagyos utcáin, hosszú, hegyes lábkörmökkel, amik az egyik lábán egy elfertőződött gócnak tűntek.

Miller nevét több botrány övezte az elmúlt időszakban. Kétszer is letartóztatták, amiért egy rajongóját fojtogatta egy kocsmában, majd székkel dobott fejbe egy nőt, miután az kiutasította a lakásából.

Miller botrányai miatt a Warner Bros. stúdió nehéz helyzetbe kerül, ugyanis a 2023 júniusára tervezett A Villám című szuperhős-filmben ő játssza a főszerepet. Miller még nem reagált az őt ért vádakra.

Nyitókép: Jamie McCarthy / WireImage / Getty Images

#Bulvár#ezra miller#színész#sztár#manipuláció#gyerekek#szekta#távoltartási végzés#feljelentés#zaklatás#bántalmazás#stockholm szindróma

Címlapról ajánljuk