Külföld

Összeveszett az autópályán két apuka, autóval üldözték egymást, aztán egymás gyerekeit lőtték

rtl.hurtl.hu

2022. október 16. 14:50

Az ügyben eljáró seriff mindkettőjüket idiótának nevezte.

Letartóztattak két floridai férfit gyilkossági kísérlet vádjával, mert lelőtték egymás gyerekeit. A két férfi egy autópályán különbözött össze Jacksonville közelében. Ordibáltak egymásnak az autóikból, és megpróbáltak bevágni a másik elé, illetve üldözték is egymást.

A helyi seriff így jellemezte az esetet: „Nyilvánvalóan nem tetszett nekik, ahogy a másik vezet, szóval mindketten idiótán viselkedtek”. Ezután mutogatni kezdtek egymásnak, illetve egyikőjül egy vizes palackot is a másikhoz vágott.

Ezután kerültek elő a fegyverek: az egyik férfi előkapta az automata fegyverét, és rálőtt a másik autójára. A szintén abban ülő öt éves lánya lábát találta el a golyó. Amikor a férfi észrevette, hogy meglőtték a lányát, előkapta a pisztolyát és többször rálőtt az autóra.

Ő a másik sofőr 14 éves lányát találta el. Ekkor észrevettek egy közeledő rendőrt, mire mindketten megálltak az autójukkal, és az út szélén ordibáltak, amíg a rendőr szét nem választotta őket. A gyerekeket kórházba szállították, szerencsére nem szereztek életveszélyes sérülést.


Nyitókép: Nassau County Sheriff's Office

#Külföld#amerika#florida#apuka#gyerek#lövöldözés#autópálya#üldözés

Címlapról ajánljuk