Külföld

Dwayne Johnson elárulta, indul-e elnöknek

rtl.hurtl.hu

2022. október 8. 10:40

Sokan szeretnék, ha a Szikla lenne az amerikai elnök. A CBS-nek adott interjúban rákérdeztek, hogy tervezi-e. 

Az sem állt neki rosszul, amikor arról beszélt: ha a nép úgy akarja, akár az elnöki posztért is megmérkőzne egyszer. Így írt az rtl.hu májusban az ötvenedik születésnapját akkor ünneplő Dwayne Johnsonról, a 21. század elejének talán legnagyobb filmcsillagáról, akit úgy tűnik, nincs ember a földön, aki ne szeretne.

Nem véletlen, hogy sok amerikai van, aki megválasztaná az ország elnökének, és mozgalom is indult azért, hogy induljon az elnökválasztáson. A sztár egy vasárnap adásba kerülő interjúban, amiből pár kedvcsináló részletet közzétett a CBS amerikai televízió, most elárulta, hogy valóban belevág-e a politikába.

A rajongóknak csalódniuk kell. Johnson ugyanis kijelentette, hogy az elnöki munka egyelőre nem szerepel a tervei között.

Mint közölte, sokkal fontosabb most a számára a családja, és inkább a lányaival szeretne időt tölteni.

Imádom az apaságot. Most ez a legfontosabb dolog az életemben, apának lenni.

Nyitókép: Dwayne Johnson amerikai színész beszédet mond a nevét viselő csillag avatási ünnepségén a Hollywoodi hírességek sétányán, Los Angelesben 2017. december 13-án. Johnson a 2624. csillagot kapta a filmművészet kategóriában. Fotó: MTI/EPA/Andrew Gombert

 

#Külföld#dwayne johnson#szikla#elnök#amerikai elnök#elnökválasztás

Címlapról ajánljuk