Külföld

Két év után kapta vissza meggyilkolt testvére telefonját, kiderült, mit tárcsázott a halála előtt

rtl.hurtl.hu

2022. október 4. 13:17

A család elmondta, hogy bár nagyon fájt nekik átböngészni a telefont, nem tervezik kidobni vagy megsemmisíteni a készüléket.

A 26 éves Angelina Marie Carmen Betz-t 2020 májusában gyilkolták meg a kaliforniai Bakersfieldben. A testvére, Serena csak nemrég kapta vissza a meggyilkolt lány telefonját – írja a LADBible.

A lány szerint szívszorító volt bepillantást nyerni Angelina utolsó napjaiba a telefonján keresztül.

Serena az egészről videót is készített a TikTok-ra, mert szeretne erőt adni azoknak, akik szintén szerettüket gyászolják. A lány szerint ugyanis a gyászról nagyon keveset beszélünk manapság, pedig valójában szinte mindenkit érint a téma.

@serenarecalde The part of losing someone that no one talks about. Cleaning out their home, getting their phone, figuring out what you’re supposed to do with it all. #siblingloss #grief ♬ Possibility - Lykke Li

A videóból kiderül, hogy a lány szelfiket csinált magáról, idézeteket mentett le, lefotózta valaki sírját is. A halála előtt pedig a 911-es segélyhívóval beszélt három percen keresztül. A család egyébként úgy döntött, hogy nem semmisítik meg a készüléket, hanem örökre náluk fog maradni emlékbe.

A lány meggyilkolásával 2021-ben gyanúsítottak meg egy 20 éves lányt, Jennifer Maldonadót. Egy veszekedés után késelte halálra áldozatát. Idén áprilisban 8 év 8 hónap börtönbüntetésre ítélték a tettest.

Nyitókép: serenarecalde / TikTok

#Külföld#gyilkosság#telefon#Angelina Marie Carmen Betz#bűn#rendőrség

Címlapról ajánljuk